Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Om Funny girl på Scalapaviljongen

Om musikalen Funny girl som nu spelas på Malmö opera handlar söndagens träff i riksteaterföreningens regi.

Sanna Nielsen i rollen som sångerskan Fanny Brice i Malmöoperans aktuella uppsättning av Funny girl.Bild: Hussein El-alawi
På söndag 13 september klockan 14.15 berättar musikalentusiasten Lars Walldov om Funny girl, som i höst spelas på Malmö opera med Sanna Nielsen i huvudrollen. Platsen är Scalapaviljongen i Örkelljunga.
Lars Walldow skaffat sig en unik samling med material kring musikalen med udda sånger, liveinspelningar, bilder och programblad. Han kommer att både att berätta och spela upp musik.
Funny girl handlar om den amerikanska komediskådespelaren och sångerskan Fanny Brice, som debuterade på 1910-talet och blev en stjärna på Broadway-scenen. Barbra Streisand har spelat rollen som Fanny Brice både på scenen och på film.
Bakom arrangemanget står Örkelljunga riksteaterförening och Malmö opera. Entrén är gratis och det serveras fika till självkostnadspris. Förbokning måste göras senast torsdag 10 september.
Gå till toppen