Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

HIF-podden: ”Det blir en rysarhöst”

Att Martin Olsson är betydelsefull för HIF är odiskutabelt – men hur betydelsefull? Skillnaden mellan nytt allsvenskt kontrakt eller inte?

I veckans avsnitt av HIF-podden är åter Martin Olsson i fokus. När han utgick mot Kalmar tappade HIF spelet och segern. Hans betydelse för laget och vikten av att han kan vara med under hela återstoden av allsvenskan diskuteras.
Vidare:
–Matchen mot Kalmar snackas ner och här försöker poddarna analysera vad scenförändringen där kontroll förbyttes till ett slags haveri säger om laget.
– Hur är läget med Andreas Granqvist? Ingen comeback mot Kalmar heller.
– HIF gjorde tre sena värvningar. Två av dem har fortfarande inte spelat en minut.
– Sebastian Rönström går igenom kontraktsläget i laget och resonerar kring hur det rimmar med tanken om att bygga långsiktigt. Vad är strategin?
– Marjan Svab vill få igång en diskussion kring en eventuell stängning av allsvenskan nästa år och berättar hur han tänker och varför han vill se det.
Gå till toppen