Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Årets julbord svårt dilemma för branschen

Julbord på restaurang är inte bara traditionell mat och en kassako som kan rädda ett annars dåligt inkomstår – den här säsongen är det också en potentiell smittohärd. – Det är inte lätt att veta vilket ben man ska stå på, säger krögaren Per Dahlberg.

Julmat. En uppdukad julbuffé med saffranspäron, sallad, fläskstek, matjessill, skinka och bröd. Arkivbild.Bild: Johan Nilsson/TT
I september har många aktörer inom restaurangbranschen börjat marknadsföra sina julbord. En del skriver om anpassningar till corona, medan andra inte nämner pandemin.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen