Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Vejbytränaren: ”Vi kan börja titta uppåt i tabellen”

Kastriot Sogojeva hade en lyckad dag med sitt Vejby borta mot Anderstorp.Bild: CHRISTOFFER BORG MATTISSON
Division 3 Sydvästra Götaland
Anderstorp 2 (0)
Vejby 3 (1)
Med ungefär fem minuter kvar satte Kastriot Sogojeva det matchavgörande 3–2-målet för Vejby och säkrade nära på Vebjys kontrakt i division 3.
– Han var den stora skillnaden i dag och gjorde två fantastiska mål. Hans uppgift var bara att utmana och komma till avslut och det gjorde han mycket bra, berömmer tränaren Magnus Arvidsson.
Lagen följdes åt målmässigt, men hela tiden med Vejby som tog ledningen – och höll den hela vägen till tredje raka segern på den regnsjuka och uppsprungna planen i Anderstorp.
– Det är ofta vi har förlorat sådana här matcher där vi känt oss lite bättre än motståndarna i början av matcherna och sen tappat 1–0-ledningar, eller 2–1-ledningar, och oftast haft problem att komma tillbaka. Men i dag både gjorde mål vi mål i slutet och vann matchen plus att vi dödade sista fem.
Med seger och övriga resultat med sig skulle Vejby ta ett rejält skutt uppåt i tabellen. Bland annat fanns lördagens motståndare Anderstorp precis före i tabellen.
– Nu vet jag inte de andra resultaten, men vi har 14 poäng och jag tror man klarar sig på 14, 15 poäng. Så vi kan väl börja titta uppåt i tabellen tycker jag, säger Magnus Arvidsson.
– Vi hade sex poäng ner till kvalplats till denna matchen och det kommer minst vara det. Vi har bättre målskillnad och det är bara nio poäng att spela om.
Vebys målskyttar: Kastriot Sogojeva 2, och Frederik Thomassen.
Gå till toppen