Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Cardi B och Offset skiljer sig

Rapparna Offset och Cardi B har lämnat in skilsmässoansökan. Arkivbild.Bild: Jordan Strauss/AP/TT
Ett av musikvärldens stormigaste förhållanden verkar vara över. Hiphopstjärnorna Cardi B och Offset har lämnat in ansökan om skilsmässa, rapporterar People. Efter tre års äktenskap, med åtskilliga pauser och återföreningar, är det Cardi B som fått nog av Offsets ständiga otrohetsaffärer, enligt tidningen.
Paret har dottern Kulture Kiari, 2, tillsammans. 2018 separerade paret första gången. Cardi B postade en video i sociala medier där hon förklarade att de hade ”slutat vara kära”. Offset kontrade med en ångerfull video en vecka senare och bad sin fru komma tillbaka.
2019 ställdes Cardi B inför rätta för att på en strippklubb ha försökt misshandla en kvinna som påstods ha haft en affär med Offset. I fjol skulle hon ha spelat på Way Out West i Göteborg, men ställde in en knapp månad innan festivalen.
Gå till toppen