Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Laholmspolisen vädjar till allmänheten om tips

Efter att information om inbrottsräden i fritidshus i Skummeslövsstrand spridits i såväl lokala och sociala medier har ytterligare tre stugägare gjort polisanmälan. Laholmspolisen fruktar att de nio inbrott som hittills konstaterats dessvärre inte är alla och hoppas att tips från allmänheten kan leda till ett genombrott i polisutredningen.

Kommunpolisen Kristian Nilsson konstaterar att nio stugägare i Skummeslövsstrand har drabbats av inbrott. Dessvärre kan antalet komma att öka och polisen vädjar nu till allmänheten om tips och iakttagelser som kan leda utredningen framåt.Bild: Rickard Gustafsson
Under måndagen rapporterade Laholmspolisen att sex sommarstugor i Skummeslövsstrand drabbats av inbrott under helgen. Efter att nyheten spridit sig bland stugägare vid kusten har polisen kontaktats av ytterligare tre.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen