Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Johan Wilmarstrand Jönsson: Vände och vann derbyt med tre sena mål

Laholms FK:s damer förlorade mot Hittarp trots att man hade initiativet matchen igenom. LFK har gjort för många individuella misstag för att få resultat. Det är inte lätt att träna bort men en nyckel tror tränare Åberg är att höja intensiteten på träningarna. Det skiljer för mycket på träning och match. Det ställer höga krav på spelarna att vecka efter vecka spela division 1-fotboll. Majoriteten har inte gjort det tidigare.

För LFK:s herrar gick tåget om en topplacering. Nu blir det tufft att nå den kvalplats som LFK tog ifjol. Laholm fick 1-1 mot Hittarp och även om det var besvikelse efteråt så låg Hittarp närmast segern sett till hela matchen. De var bra - ett av de bättre lagen LFK mött hittills under säsongen. Tabellfemman LFK möter sexan Vejby i nästa match. Sedan väntar ettan Höganäs innan man avslutar mot Gnosjö som just nu ligger på negativ kvalplats.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen