Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Bales agent: ”Det är nära, men inte klart”

Gareth Bale under en La Liga-match i februari.Bild: Manu Fernandez/AP/TT
Gareth Bale ser ut att lämna Real Madrid, uppger hans agent. Den 31-årige anfallsstjärnan väntas återvända till Tottenham och Premier League.
– Det är nära, men inte klart än. Det är en komplicerad affär, säger Bales agent Jonathan Barnett till AFP.
Walesaren, som blev världens dyraste spelare när han 2013 gick från just Tottenham till Real Madrid för omkring 1 miljard kronor, har inte varit önskvärd i den spanska storklubben under en längre period. Tränaren Zinedine Zidane har varit irriterad på Bale under en längre tid.
– Vi hoppas han lämnar snart, det vore bäst för alla inblandade, sade Zidane på en presskonferens förra året.
Bale, som uppges tjäna på 6,8 miljoner kronor i veckan, har under sin tid i Madrid kritiserats för att ha dålig inställning. Han sågs bland annat sitta och sova på avbytarbänken under en av Real Madrids avslutade matcher förra säsongen.
Bale representerade Tottenham mellan 2007 och 2013, och gjorde 146 matcher för klubben. Han har vunnit fyra Champions League-titlar och två ligatitlar med Real Madrid.
Gå till toppen