Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Musik i sensommartid i Båstads kyrktält

På söndag den 20 september klockan 16 väntar ljuv musik av olika slag i kyrktältet i Båstad.

Carl-Mikael Ljungkvist, Sophie Måård och Andreas Lindgren bjuder på ljuv sensommarmusik i Båstads kyrktält på söndag den 20 september.Bild: Monica Jonsson
Det utlovas instrumentalmusik, klassiska sånger, musikalmusik, visor med höstanknytning av Fernando Obradors, Monica Dominique, Astor Piazzolla, Fredrik Kempe, Charlie Chaplin, Joseph Kosma, G. F. Händel med flera. Bakom musikstunden står Båstads egen mezzosopran Sophie Måård, hennes man Carl-Mikael Ljungkvist på akustisk gitarr samt kyrkans organist Andreas Lindgren på piano.
Sophie Måård är verksam som frilansande sångerska i olika konsertsammanhang. Sedan 2009 undervisar hon även som sångpedagog vid Markaryds folkhögskolas show- och musikalutbildning. hon är uppvuxen i Nybro, men numera bosatt i Båstad. Carl-Mikael Ljungkvist är född och uppvuxen i Åhus och bor sedan tolv år tillbaka i Båstad. Han har utbildat sig till klassisk konsertgitarrist vid konservatorier både ute i Europa och i Stockholm vid Kungliga Musikhögskolan.
Kyrktältet står uppställt på Båstads nya begravningsplats som återfinns på andra sidan vägen sett från Mariakyrkan.
Gå till toppen