Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ulf Dahlqvists fotobutik återuppstår i centrum

Hösten 2017 förstördes Dahlqvist Foto i en brand. Efter tre års frånvaro är nu Ulf Dahlqvist tillbaka för att öppna en fotobutik när han tar över Falcks Tavelinramning på Östertullsgatan. Den gamle vännen Lennart Falk stannar som tavelinramare och kommer även fortsätta med sin galleriverksamhet.

Mästockabon Ulf Dahlqvist har i sin yrkesverksamma karriär varit med om fruktansvärda erfarenheter när hans butik vid två tillfällen totalförstörts i bränder. Båda gångerna har det varit gamla elledningar som varit boven i dramat. Men avsaknaden av butiken och kunderna har blivit för stor och som 67-åring satsar han på nytt och tar hjälp av en gammal vän och kollega i form av tavelinramaren Lennart Falk.Bild: Rickard Gustafsson
Den minnesgode, som har koll på Laholms historia, kommer säkert ihåg att Ulf Dahlqvist och Lennart Falk förr i tiden delade butikslokal med sina respektive firmor i Henrikssonska huset på Östertullsgatan. När butiken eldhärjades sommaren 2004, på grund av uråldriga elledningar, tvingades de båda företagarna att hitta nya lokaler.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen