Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Röglepodden: Ryska hemligheter och en flygande SHL-start

Intrycken efter premiären, Raphaël Lavoies plötsliga uttåg och nya kontraktsförlängningar diskuteras i veckans Röglepodden. Dessutom blir det djupdykning i ett ryskt arkiv.

6–4-segern mot Linköping i premiären analyseras ordentligt i poddstudion. Där tas det också ett rejält grepp om Rögles beslut att bryta med Raphaël Lavoie. Silly season-läget avhandlas, precis som nyheterna om att Samuel Jonsson och Daniel Zaar förlängt sina kontrakt.
I ”Historiska hörnan” på slutet går Daniel Rooth till botten med hur det kom sig att Rögle värvade den meriterade ryske landslagsbacken Igor Stelnov 1992. Lyssnarna får höra hockeyprofilen Peter Elander – assisterande tränare i Rögle på den tiden – berätta hur det gick till när han fick i uppdrag att flyga till Moskva och slutföra affären på CSKA Moskvas anläggning.
Gå till toppen