Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

HIF-podden: ”Då är det en rejäl konkurrenssituation”

Publikbeskedet, HIF:s nya chans att ta andra raka segern och coronakaoset i den kommande motståndaren Östersund – där har ni en del av innehållet av veckans avsnitt av HIF-podden.

Under torsdagen kom regeringen med besked om att det tills vidare inte blir några lättnader av restriktionerna vad gäller antalet personer i allmänna sammankomster. Fortsatt ligger 50-taket kvar. Vad betyder det för elitklubbarna bland vilka HIF finns?
HIF hämtade hem en blytung trepoängare i Varberg och tog sig upp på säker mark i tabellens mycket jämna bottenskikt. Tränaren Olof Mellberg verkar nu ha hittat rätt med vilka som ska spela och hur de ska spela?
För några veckor sen drabbades HIF av ett coronautbrott och gjorde allt man kunde för att flytta fram matchen mot Djurgården, men fick inte gehör av förbundets tävlingskommitté. I den kommande motståndaren Östersund råder nu ett coronakaos och det diskuteras i programmet. Liksom hur HIF kan kan tänkas ställa upp.
Välkomna att lyssna!
Gå till toppen