Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

LIVE: Virtuell fika med fyra deckarförfattare

För första gången på 35 år kan Bokmässan i Göteborg inte arrangeras som vanligt. Årets mässa blir digital och HD och Sydsvenskan sänder en del av programmet, direkt från Fotografiska i Stockholm. Start klockan 15.

Bokmässans litteraturfestival består av sex programspår; Crimetime, Hjärnan, Samtiden, Idéerna, Livet och Litterär salong. HD och Sydsvenskan direktsänder Crimetime, även kallad Sveriges största deckarfestival. Här möts Sveriges främsta deckarförfattare i samtal om sina senaste böcker och vilka trender som sticker ut i kriminallitteraturen.
Vi tjuvstartar fredag 25 september kl 15.00-16.00 med en virtuell fika som heter Afteroon Tea. Vi får lyssna till ett samtal mellan författarna Hans Rosenfeldt, Mari Jungstedt, Pascal Engman och Tina Frennstedt under ledning av Josefine Sundström.
Gå till toppen