Annons

Annons

Annons

Röglepodden

Röglepodden: Lurig ekvation efter lagkaptenens comeback

I veckans avsnitt av Röglepodden får ni lyssna till och om Mattias Sjögren. Dessutom utses tidiga utropstecken och så blir det än en gång en historisk utblick – den här gången ner till Alperna.

Text

Inbäddat innehåll

Två matcher spelade, två segrar. Rögle har resultatmässigt inlett årets säsong på bästa möjliga sätt. Men trots maximal utdelning finns mer att hämta anser både Linus Ahlin och Daniel Rooth.

Annons

Lagkaptenen och centern Mattias Sjögren gjorde comeback senast mot HV71 och fick då spela som ytterforward. Varför? Och vad sänder det för signaler? Det försöker poddarna svara på.

Annons

Det senaste i pandemin kontra publik tas också upp i veckans avsnitt. Regeringen har öppnat, trots allt, för lättnader i publiken med upp till 500 sittande åskådare från 15 oktober. Med reservationen om smittoläget så tillåter. Mattias Hjälm tycker till om regeringens sätt att hantera frågan.

I programpunkten ”Historiska hörnan” har Daniel Rooth grävt bland spelare från alpländerna som representerat Rögle. Hur många klarar ni av innan ni lyssnar?

Avslutningsvis blir det en utzoomning för att se vilka som öppnat starkt och svagt i SHL.

Välkomna att ta del av Röglepodden.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan