Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Skånska Bidensupportrar: ”Hela debatten var ett lågvattenmärke”

HD och Sydsvenskan följde den första debatten mellan presidentkandidaterna tillsammans med tre centerpartister som delar ett brinnande intresse för amerikansk politik. De dömer ut debatten som ett lågvattenmärke.

Hela världens ögon riktas mot USA inför presidentvalet 3 november. HD och Sydsvenskan följer de tv-sända debatterna tillsammans med lokala politiker som har ett brinnande intresse för valrörelsen. Den första debatten natten till onsdagen såg vi tillsammans med tre centerpartister som hoppas att Demokraterna återtar makten i Vita huset. Hedvig Listrup, David Liljedal och Victor RundqvistBild: Peter Frennesson
Klockan har slagit 02 och kvarteren kring S:t Knuts torg i centrala Malmö sover. Men i ett hus är ett fönster på tredje våningen upplyst. Hemma hos Hedvig Listrup pågår en liten presidentdebattvaka. Hon är centerpartist och i hennes liberala parti är det en självklarhet att stödja Demokraterna. Två av hennes partivänner, Lundabon David Liljedal och Victor Rundqvist från Halmstad, är här för att följa och analysera debatten.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen