Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ahmedhodzic: ”Känns jäkligt surt”

Volleyträffen blev alldeles för perfekt. Mittbacken Anel Ahmedhodzic grämde sig efter kvitteringsmissen när Malmö FF åkte ut mot Granada i playoff till Europa League.
– Det känns jäkligt surt. För jag vet hur bra vi är, säger 21-åringen efter 1–3-förlusten.

Malmös mittback Anel Ahmedhodzic deppar efter ett av Granadas mål i Europa League-kvalet.Bild: Andreas Hillergren/TT
Mittbacken Anel Ahmedhodzic hade den bästa kvitteringschansen för MFF i playoffmötet till Europa League hemma mot Granada.
Endast några minuter efter Antonio Puertas 2-1-mål blev 21-åringen fri i straffområdet på ett frisparksinlägg, men volleyavslutet gick rakt på målvakten.
– Jag borde ha gjort mål där, men det var lite otur att jag träffade bollen så bra som jag gjorde. Då gick den rakt mot mål och målvakten stod rätt. Det var en enkel räddning för honom, säger Ahmedhodzic, som i slutskedet fick se Granada göra även 3–1.
MFF har nått två raka 16-delsfinaler i Europa League och har under de senaste sex säsongerna nått fyra gruppspel i Champions League och Europa League. En stor anledning till det är ett starkt hemmafacit – inför mötet med Granada hade MFF 23 raka kvalmatcher utan förlust hemma på stadion.
Nu är sviten bruten och Europaäventyret är över för denna gång.
– Det känns jäkligt surt. För jag vet hur bra vi är. Vi stod upp riktigt bra mot Granada. Det enda som saknades i dag var att sätta dit lägena, säger Ahmedhodzic.
Gå till toppen