Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Företräder företagarna i Helsingborg – egna affärerna kantas av klagomål

Som ordförande för Företagarna i Helsingborg företräder Folke Straube hundratals småföretagare. Samtidigt varnar missnöjda kunder för hans eget företag.
– Jag känner mig totalt lurad, säger en.
Naturvårdsverket har också krävt tillbaka stora bidrag från företaget för påstått arbete som inte utfördes. Folke Straube avfärdar kritiken och hänvisar till en affärsman i Schweiz – som inte går att nå.

I mer än två decennium år har Folke Straube haft förtroendet att leda Företagarnas lokalavdelning i Helsingborg och företräda hundratals småföretagare. Men i spåren av hans eget företagande finns återkrav på hundratusentals kronor i bidrag, polisanmälningar och missnöjda kunder.Bild: Göran Stenberg
I februari 2019 får Naturvårdsverket in ett anonymt tips. Det rör Klimatklivet, ett projekt där det statliga verket delar ut flera miljarder i bidrag till investeringar som som ska minska utsläppen.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen