Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Min mening: ”När gick ni själva upp i talarstolen?”

Jonas Luckmann (SD) svarar på Tommy Cedervalls (L) insändare publicerad på hd.se/klippan den 8 oktober.

Jonas Luckmann, Sverigedemokraterna i Klippan, efterlyser självkritik hos Liberalerna.Bild: Pressbild
Tommy Cedervall riktar kritik gentemot Klippans kommunfullmäktige och dess ordförande, Samtidigt anklagar han SD för att sitta snällt och ”gör som de blir tillsagda av M och S”. En del utav kritiken är befogad.
Jag skulle vilja påminna om att SD driver sin egen politik i kraft utav det valresultat och det förtroende vi har fått utav medborgarna. Vi var det enda parti som la en helt egen budget inför budget 2021, ett väldigt välarbetat och seriöst dokument. Det är den politik vi kommer att bedriva och ingen annans. Vi sitter inte i något samarbete med något parti och kan driva vår egen politik. Och behöver inte följa någon annan.
Jag blir dock nyfiken på Liberalernas egen förträfflighet. När gick ni själva upp i talarstolen eller la fram några förslag, motioner eller debatterade budget?
Liberalernas politik och förslag lyser svagt med sin frånvaro. Jag kan tycka att det vore påpassligt med självrannsakan innan man delar obefogad kritik runt sig.
Jonas Luckmann
ordförande och gruppledare
Sverigedemokraterna Klippan
Gå till toppen