Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ledare: När det måste vara lättare att äta grönt.

Vegansk kikärtscurry är lätt att laga, god och mättande.Bild: Janerik Henriksson/TT
Detta är tidningens huvudledare. HDs hållning är oberoende liberal.
Växtbaserade produkter får sedan några år tillbaka inte kallas för mjölk, ost eller korv i EU. Det är därför det finns så många komiska och fantasifulla namn på veganhyllorna. Oatly har sin havregurt, ICA säljer sojafärs och den som letar efter vegetarisk grädde till tårtan får fråga efter ”dessertvisp” och ”cuisine”.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen