Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

HIF bekräftar bakslag för Andreas Granqvist

Andreas Granqvists motgångar fortsätter. Nu meddelar HIF att lagkaptenen drabbats av ett bakslag.

Andreas Granqvist.Bild: LUDVIG THUNMAN
54 minuter mot Kalmar FF i andra omgången – det är Andreas Granqvists samlade speltid i allsvenskan 2020. I slutet av förra veckan bekräftade HIF:s sjukgymnast Victor Dymne för HD-sporten uppgifterna om att lagkaptenen avbrutit en träning, men då ville han inte kommentera skadan alls.
När vi intervjuade Dymne på nytt under tisdagen sa han så här om Andreas Granqvists status.
– Det finns inte så mycket mer att kommunicera där. Andreas var med och tränade i dag [tisdag], sen går jag inte så mycket på detaljer kring skadorna. Det är nånstans där han ligger.
Men under onsdagen kom dystrare besked från HIF. Då uttalade sig lagläkare Harald Roos så här på HIF:s webbplats:
– Tyvärr har Andreas fått ett bakslag i slutfasen av sin långa rehabiliteringsperiod. Tanken var annars att han skulle varit spelklar till matchen mot BK Häcken på måndag. I nuläget går det inte att ge någon säker prognos för när återgång i spel är möjlig men bedömningen är att det absolut ska kunna bli under innevarande säsong.
Gå till toppen