Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

GIF/VIF nära hålla sig kvar i femman: “Surt”

Genevad/Veinge IF klarade inte att hålla sig kvar i division 5. Hela fyra lag flyttas ner till sexan och GIF/VIF är ett utav dem.
– Vi visste att det skulle vara på håret. Vi hade inget resultatmål men visst ville vi hålla oss kvar. Därför känns det lite surt, säger spelande tränare Charlie Boson.

Charlie Boson tycker att det var surt att åka ur femman. Men med det unga manskapet fanns inget resultatmål och på sikt ser det bra ut för Genevad/Veinge.Bild: Johan Wilmarstrand Jönsson
GIF/VIF tappade halva truppen efter degraderingen från division 4 ifjol. Alexander Nilsson och Charlie Boson tog över ett ungt manskap som spelande tränare. Även om det absolut fanns ljuspunkter i matcherna under försäsongen så kom ändå coronastoppet strax innan seriestart lägligt för GIF/VIF.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen