Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ölbaren öppnade när pandemin slog till – så har det första halvåret varit

Coronakrisen har tvingat verksamheter att stänga. Andra öppnade mitt i den. Helsingborgs senaste ölbar gjorde just det. Delägaren Magnus Svensson berättar om hur det gick.

Anders Nilsson, Magnus Svensson och Stefan Åbrodd är nöjda med den första tiden för ölbaren på Helsingörskajen.Bild: Britt-Mari Olsson
Skärtorsdag. Det är dags att slå upp portarna för Helsingborgs nya ölbar, Benchwarmers Taproom på Helsingörskajen. Magnus Svensson, Anders Nilsson och Stefan Åbrodd driver ett hantverksbryggeri på annat håll i staden. Nu är det dags att ta nästa steg.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen