Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Vill att Laholm ska bli en ledande kulturkommun

Kultur- och utvecklingsnämnden tycker i den nya kulturplanen att Laholms kommun har förutsättningar att bli en ledande kulturkommun i Sverige. Kommunstyrelsen tyckte att det var lite väl ambitiöst och ville att man skulle formulera om sig. Men kun står fast vid den höga målsättningen.

Kultur- och utvecklingsnämndens med ordförande Ove Bengtsson (C) vill att Laholms kommun ska verka för att bli en av de främsta kulturkommunerna i Sverige.Bild: Arkivbild
– Vi säger även fortsättningsvis att vi verkar för att vara en ledande kulturkommun. Vi gör inga förändringar. Det är inte ett likhetstecken med att det behöver kosta mer pengar. Det kan vara att man satsar på lite olika aktiviteter enligt de direktiv som finns i kulturplanen, säger kultur- och utvecklingsnämndens Ove Bengtsson (C).

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen