Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

All tågtrafik stängs i två veckor – så påverkas du

På måndag, och två veckor framåt, stängs all tågtrafik mellan Ramlösa station och Ängelholm när arbetet med dubbelspåret går in i nästa fas. Arbetet får stora konsekvenser för hela regionen.
Så här tar du dig fram.

Röd linje: Inställda Pågatåg mellan Ängelholm (Förslöv och Halmstad) och Ramlösa ersätts med bussar. Grön linje: Omledning av Öresundståg med på- och avstigning i Malmö, Kävlinge, Åstorp och Ängelholm. Blå linje: Omledning av SJ snabbtåg, via Hässleholm. Ingen på- och avstigning mellan Lund och Halmstad.Bild: Grafik: Tomas Nilsson
9-22 november har Trafikverket planerat in arbeten på sträckan mellan Maria station och Ängelholm. Samtidigt kommer ett underhållsarbete mellan Ramlösa och Helsingborg C att utföras. Det innebär att all tågtrafik in till Helsingborg från såväl norr som söder är helt avstängd i två veckor.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen