Annons

Annons

Annons

Röglepodden

Avslöjande statistik om Rögles första femtedel

Text

SHL har tagit landslagsuppehåll och det betyder att Röglepodden tar sig tid att reflektera, begrunda och analysera hur Rögle inlett säsongen.

Inbäddat innehåll

Niklas Hansson, Daniel Zaar och Leon Bristedt har rest iväg för att spela med Tre Kronor i Karjala Tournament, men i övrigt var nästan alla spelare på isen under onsdagens träning. Det var återsamling efter några dagars ledighet och HD:s utsände Linus Ahlin fanns som vanligt på plats i Catena arena och har en färsk träningsrapport att erbjuda.

Annons

Annons

Och hur blir det med Ben Smiths eventuella fortsättning när låneavtalet går ut?

I hockey finns mycket statistik att tillgå och i veckans avsnitt tittar vi närmare på olika ligor. Allt från poäng till tacklingar, från effektivitet till plus/minus. Med mycket mer.

Vi passar också på att titta till den haltande tabellen och spanar efter trender. Vilka ha gått som förväntat? Sämre än väntat? Bättre?

I den historiska hörnan ger sig Daniel Rooth i kast med ett kärt grannland. Vilket? Han passar också på att pudla... Välkommen att dig in i och hän åt Röglepodden för att få veta varför och mycket mer.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan