Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ny förlust för FCH mot Mullsjö

FCH fick inga poäng med sig hem från Mullsjö den här gången heller.

FCH fick inga poäng med sig från Mullsjö den här gången heller. Mullsjö vann med 10-5 och har nu sju raka segrar på hemmaplan mot helsingborgarna. FCH-tränaren Niklas Pålsson har en hel del att fundera på.Bild: PETTER ARVIDSON
SSL
Mullsjö–Helsingborg 10–5 (4–2, 1–3, 5–0)
En bra start och två snabba mål följdes av en period där FCH slarvade och släppte in fyra mål på drygt åtta minuter. Svaga uppspel vid både 2–2 och 2–3 gav hemmaspelarna en fribiljett in i matchen.
– Jag tycker vi började bra, som vi ska spela. Sen slutade vi vara på tårna lite grann och då utnyttjade de våra slarvigheter. Svårare än så är det inte. Det går snabbt i innebandy, sa FCH-forwarden Jonathan Nilsson i HD:s sändning i den första periodpausen.
I den andra gick Mullsjö upp till 5–3 och hade bud på mer. Men de planerna satte en storspelande Jonathan Edling i FCH-målet stopp för. I stället kunde helsingborgarna jobba sig tillbaka och kvittera. 5–5 skickade Linus Malmström in på en straff efter 10.56.
– Först och främst har vi varit hetare framför egen kasse och bättre i defensiv zon och så sätter vi dit några lägen, sa Linus Malmström om den andra perioden i HD:s sändning i den andra pausen.
I den sista ronden fanns det lägen i båda riktningar innan Joel Dagman plötsligt blev helt fri för hemmalaget och vispade in 6–5.. 41 sekunder senare utökade Mullsjö till 7–5 och efter det var uppförsbacken brant för FCH.
Till slut vann hemmalaget med 10–5 sedan de vunnit den tredje perioden med 5–0. Därmed har FCH nu sju raka förluster på bortaplan mot Mullsjö.
Gå till toppen