Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Dramatiskt när Helsingborg vann

Matchen höll på att glida hemmalaget ur händerna. Med 22 sekunder kvar avgjorde OV Helsingborgs David Florander.

Två av matchens huvudfigurer, målvakten Mihchael Andersson och matchhjälten David Florander jublar ikapp.Bild: CHRISTOFFER BORG MATTISSON
HANDBOLLSLIGAN
Helsingborg 27 (19)
Hallby 26 (13)
Fem raka förluster och jumbo inför bottenmötet. Dessutom hamnade OV Helsingborg direkt i underläge. Men istället för att stressa upp sig fortsatte hemmalaget hålla sig till matchplanen. Visade effektivitet framåt, och tvingade tack vare ett tätt försvarsspel Hallbyspelarna till att ta svåra avslut.
Sex måls ledning i paus för OV. Avgjort? Sällan. Allt det som hemmaspelarna gjorde rätt i första halvlek blev fel i andra. Med fem och en halv minut tog Hallby ledningen med 25–24. Slutminuterna blev dramatiska. Målvakten Linus Olsson och räddade en straff för OV vid 25–25. Och med 22 sekunder tryckte David Florander in segerbollen.
Gå till toppen