Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

"Carl har inte fått den uppmärksamhet han förtjänar"

Initiativtagaren till sajten LoveLaholm, Carl Stridsberg, blir den första pristagaren av det nyinstiftade Björn Hellberg-stipendiet. Stipendiet på 20 000 kronor delades under fredagskvällen ut under en ceremoni på Stadshotellet i Laholm.
– Det känns helt otroligt! Det kom som en överraskning och jag är så glad, hedrad och stolt.

Carl Stridsberg får det första Björn Hellberg-stipendiet. Han tilldelas priset för sitt ihärdiga arbete med att sätta Laholm på kartan genom sajten LoveLaholm. Priset delades ut av Björn Hellberg och Magnus Haglund, HBK-tränare tillika en av initiativtagarna till stipendiet.Bild: Esse Hellberg
Författaren, journalisten och tv-personligheten Björn Hellberg är sedan 1992 hedersambassadör för Laholm och har i decennier lyft fram stadens förträfflighet i alla tänkbara och otänkbara sammanhang. När Hellberg nu delar ut ett stipendium, i sitt eget namn, är det kanske inte så konstigt att den utvalde pristagaren även han delar Hellbergs kärlek till sin hemstad.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen