Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Filmare till Helsingborg för att prata om ”Endast djävulen lever utan hopp”

Huvudpersonen Dilya i Magnus Gerttens nya film ”Endast djävulen lever utan hopp”.
På torsdag gästar dokumentärfilmaren Magnus Gertten Röda Kvarn i Helsingborg för ett samtal om sin nya film ”Endast djävulen lever utan hopp”.
– Regissörsamtalet har tidigare utannonserats som ett livesänt samtal från Klarabiografen i Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm. Den livesändningen är dessvärre inställd. Tråkigt för andra biografer men såklart kul för oss att ha honom på plats, säger Louise Leghammar, föreståndare på Röda Kvarn.
Magnus Gertten har tidigare gjort filmer som bland andra ”Den unge Zlatan”, ”Tusen bitar” och ”Every face has a name”. Den här gången berättar han historien om en människa som vägrar ge upp hoppet.
Huvudpersonen Dilyas bror sitter sedan nio år tillbaka i fängelse i Uzbekistan. Filmen berättar om hennes kamp för att få brodern frigiven.
Max 50 biljetter säljs till filmen och samtalet.
Gå till toppen