Annons

Annons

Röglepodden

Röglepodden: ”Då upphör mitt intresse för SHL att gälla”

Coronapandemin har drabbat Rögle och i veckans avsnitt av Röglepodden blir aktuellt smittläge i laget och SHL:s inställning till debatten om stängd liga centrala teman.

Mattias Hjälm, Daniel Rooth och Linus Ahlin

Text

Rögle har drabbats av ett coronautbrott och matcher är framflyttade. Eftersom verksamheten är pausad finns ingen träningsrapport att delge. Däremot har Linus Ahlin ett färskt samtal med SHL:s sporhchef Johan Hemlin att referera till och ett par av frågorna handlar om hur man från centralt håll tänker kring alla uppskjutna matcher och om det kan bli tal om att stänga ligan. Daniel Rooth nämner ett scenario som skulle få honom att sluta intressera sig för SHL.

Annons

Annons

Innan coronautbrottet vann Rögle komfortabelt hemma mot Brynäs och tog sin femte raka seger. Men det blev inte tangerat klubbrekord i matchen därpå för det blev uddamålsförlust borta mot Örebro. Röglepodden stannar till och reflekterar en stund kring det toppmötet och vad det faktiskt gav för signaler.

I den historiska hörnan fortsätter Daniel Rooth med genomgången av danska spelare i Rögle genom tiderna.

Välkomna att lyssna.

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy