Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Röglepodden: ”Då upphör mitt intresse för SHL att gälla”

Coronapandemin har drabbat Rögle och i veckans avsnitt av Röglepodden blir aktuellt smittläge i laget och SHL:s inställning till debatten om stängd liga centrala teman.

Rögle har drabbats av ett coronautbrott och matcher är framflyttade. Eftersom verksamheten är pausad finns ingen träningsrapport att delge. Däremot har Linus Ahlin ett färskt samtal med SHL:s sporhchef Johan Hemlin att referera till och ett par av frågorna handlar om hur man från centralt håll tänker kring alla uppskjutna matcher och om det kan bli tal om att stänga ligan. Daniel Rooth nämner ett scenario som skulle få honom att sluta intressera sig för SHL.
Innan coronautbrottet vann Rögle komfortabelt hemma mot Brynäs och tog sin femte raka seger. Men det blev inte tangerat klubbrekord i matchen därpå för det blev uddamålsförlust borta mot Örebro. Röglepodden stannar till och reflekterar en stund kring det toppmötet och vad det faktiskt gav för signaler.
I den historiska hörnan fortsätter Daniel Rooth med genomgången av danska spelare i Rögle genom tiderna.
Välkomna att lyssna.
Gå till toppen