Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Beslut om Vattenfabriken drar ut på tiden

Ska Take Care och Friskis & Svettis få fortsätta sin verksamhet i Vattenfabriken? Ulf Oscarssons bygglovsärende väntar fortfarande på ett politiskt avgörande och det dröjer ytterligare minst en månad. Grannhörandetiden gick ut den 5 november men kommunen, som också är fastighetsägare, har begärt och gett sig själva uppskov att lämna in ett yttrande.

Tre månader har gått sedan Ulf Oscarsson lämnade in ansökan om permanent bygglov för Vattenfabriken. Efter att kommunens tjänstemän uttryckt sig negativt och privata grannfastighetsägare ställt sig positiva kokar allt ner till vad politikerna tycker. Ärendets avgörande dröjer dock då kommunen tillika fastighetsägare på Nyby industriområde begärt uppskov för sitt yttrande i grannhörandeprocessen.Bild: Rickard Gustafsson/Arkiv
Framtiden är fortfarande oviss för träningsverksamheterna i Vattenfabriken. Det kommer i slutändan bli politikerna som avgör ärendet.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen