Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

HIF-podden: ”Finns ingen Harry Potter-trollstav” – poängen måste in

Spelar HIF i allsvenskan 2021 eller inte? Stort fokus på den kommande matchen mot Elfsborg i veckans avsnitt av HIF-podden.

Tre omgångar återstår av allsvenskan 2020. HIF är jumbo och poängen måste in för att det ska räcka till att åtminstone få kvala sig kvar. I den sista omstarten för den här säsongen ska HIF upp till Borås och möta tabelltvåan Elfsborg. I HIF-podden blir det mycket snack om den matchen.
Därefter har HIF kvar att möta Falkenberg hemma och Norrköping borta.
Statistik kan inte berätta allt, men en del. I just statistiken finns en av de tänkbara förklaringarna till varför HIF ligger där man ligger trots att siffrorna egentligen visar på något annat. Ljuger tabellen?
I början av veckan berättade HIF:s lagkapten Andreas Granqvist för HD hur han ser på sin framtid. Beslutet att fortsätta spela och hur han nästa år kommer att ha en mer aktiv roll också som sportchef är ett annat ämne som tas upp. Vad kan det få för effekt för HIF på kort och längre sikt?
Välkomna att lyssna.
Gå till toppen