Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Han har haft ett liv fyllt av gymnastik och idrott

På rad i växthuset står pelargonerna och lyser i rika färger. De bryter av mot det grå höstvädret. – Nu ska de snart in i vinterförvaring, säger Bill Kastberg som sköter dem med varsam hand. Orangeriet är numera hans andra hem, efter Skånelängan hemma i Rydebäck. Förr var det gymnastikhallen i stan.

Bill Kastberg spelar gärna på lotto tillsammans med sina kompisar. För några år sedan var han med och spelade lotto i TV4. "Jag vann 100 000 men vi var sex stycken som delade på vinsten".Bild: MAJA SUSLIN
Idrott och gymnastik har alltid varit en självklar del av Bill Kastbergs liv. Och Bill Kastberg har under många år varit en självklar del av gymnastiken och idrotten i Sverige. Han började träna unga gymnaster redan som 17-åring. Därefter följde över 45 år som tränare och ungdomsledare, inom elitgymnastik i både Helsingborg och Landskrona.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen