Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Lekfull Peter Pan-musikal hoppas på bättre tider

De unga skådespelarna i Helsingborgsmusikalen sköt upp premiären av Peter Pan för att få spela för 300 åskådare istället för 50. Men plötsligt var det 8 som gällde. Det kan finnas fördelar med en liten publik också, tänker några av skådisarna. Men den fördelen är inte ekonomisk.

En förtvivlad pappa Darling lyckas inte knyta sin fluga. Kanske kommer det att störta familjen i fördärvet. I sin person gömmer han också kapten Krok. ”Jag pluggade på gymnasiet när jag fick höra talas om föreställningen. Det är en kul grej”, säger Fabian Pernersten.Bild: Niklas Gustavsson
Under söndagen repeteras musikalen Peter Pan på Tryckeriet i Helsingborg, som varje söndag. De 45 skådespelarna i de dubbla uppsättningarna är mellan 9 och 23 år, men idag är inte alla på plats. Regissören är hemma sjuk. En av huvudrollsinnehavarna också. Sängen som byggdes kvällen innan rasar samman så snart barnen ”Darling” i föreställningen sätter sig i den. Stämningen i teaterlokalen är på det hela taget – lycklig.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen