Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Mångfald dukar bordet på lokal kockskola

På Kunskapsforums kockutbildning samlas nästan lika många nationaliteter som elever. Det fick prägla det långbord som blev resultatet av fria tyglar i köket.

Alem Arraya och Aliwan Pornchaijaroonsak fick fria tyglar i Kabyssens kök. Då blev det rätter från deras hemländer Eritrea och Thaliand på menyn.Bild: Tove Scherman
Det är Utbildningscentrum i Höganäs som arrangerar den ettåriga lärlingsutbildningen som i februari släpper ut åttonde omgången av färdiga kockar. Gruppen om åtta elever med lärare huserar i Kabyssen intill Kullagymnasiets matsal.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen