Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Min mening: ”Vi påverkar politiken varje dag, varje vecka, året om”

Åstorpsalliansen ger sin syn på Åstorps framtida budget som svar på SD Åstorps inlägg ”Inget slöseri med skattemedel” i debatten.

Åstorpsalliansen (M, L, KD) i Åstorps kommun påverkar politiken varje dag, varje vecka, året om. I nämnderna, i kommunstyrelsen, i kommunfullmäktige och i styrelserna. Genom att presentera egna förslag och komplettera eller ändra andras förslag blir idéer verklighet. Att kompromissa för att nå en majoritet är att kunna tillgodose större andel av invånarnas önskan om hur skattemedlen ska användas. Många ärenden som ska till beslut har genom Åstorpsalliansens engagemang förändrats så att beslutet blivit acceptabelt för en majoritet av Åstorps invånare. Vi måste leva efter en strävan att ödmjukt ta vårt ansvar att leda Åstorps kommun till en större öppenhet och kreativ dialog.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen