Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Boende i flerbostadshus evakuerades under bilbrand

Tidigt på fredagsmorgonen började en bil brinna på en parkering till ett flerfamiljshus i Laholm. Bilen var övertänd när räddningstjänst kom till platsen och brandmännen fick vinscha bort bilen som stod precis intill fasaden. Enligt räddningstjänsten förelåg det stor risk att elden skulle sprida sig till husen och flera lägenheter fick evakueras.

Bilbranden renderade i rökskador i de intilliggande lägenheterna. Boende i fem lägenheter i två olika trapphus fick evakueras då räddningstjänsten på platsen kunde konstatera att spridningsrisken var stor.Bild: Johan Wilmarstrand Jönsson
Klockan 04.55 på fredagsmorgonen larmades räddningstjänsten i Laholm om en brinnande bil på en parkering på Tulpanvägen i Laholm. Laholmspolisen misstänker att branden är anlagd då ett vittne såg två personer springa från platsen samtidigt som eldsflammorna från bilens front blev allt häftigare.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen