Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Glutenfria pepparkakor går åt som smör

Att baka utan gluten är inte det lättaste men på Sweet Harmony i Klippan är det en specialitet. Nu är julbaket i full gång – något som varit efterlängtat.
– Folk började ringa hit i oktober och fråga efter pepparkakor och lussebullar, säger Hanna Christensen.

Annika Christensen kan knepet bakom goda glutenfria pepparkakor. ”Jag tycker att de är vackra eftersom de är handgjorda”, säger hon.Bild: Niklas Gustavsson
Annika Christensen tar fram en pepparkaksdeg ur kylen och hämtar en våg. På ett galler står saffranstosca och svalnar. Julstöket har börjat i bageriet.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen