Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Två män åtalas för inbrottet på JPGS Kaross

Två män i 45-50-årsåldern har åtalats för inbrottet på JPGS Kaross i Skummeslövsstrand. De misstänks för stöld och båda männen har i förhör erkänt att de var där för att stjäla.

Polisens insats blev lyckad. Två män i 45-50-årsåldern har nu åtalats misstänkta för stöld mot JPGS Kaross i Mellbystrand. Förutsättningen för gripandet var det tysta inbrottslarm som aktiverats vilket gjorde att flera polispatruller hann till platsen och kunde spärra av varenda flyktväg.Bild: Henrik Montgomery/TT
Det är två veckor sedan nu, den 12 november, som polisen grep två män inne på karossföretagets fabriksområde. Ett tyst inbrottslarm aktiverades och övervakningsföretaget kunde i realtid se männen smyga omkring samtidigt som polisen satte av i full karriär till Skummeslövsstrand.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen