Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Stölddrabbad företagare: "Hinner inte få hem nya produkter innan jul"

Exklusiva frisörsaxar och klippmaskiner till ett värde av cirka 250 000 kronor stals vid ett företagsinbrott på Mellby industriområde under torsdagskvällen. Ägaren, Kennet Gertsson, är bedrövad och berättar att är ett hårt slag mot verksamheten då han nu står utan varor innan jul.
– Fruktansvärt tråkigt. Det tar minst 2-3 veckor innan vi får hem nya produkter.

Gertsson Trading för en anonym tillvaro på Mellby industriområde och har aldrig några besökare. Gärningsmännen som under en kupp på torsdagskvällen stal exklusiva frisörsaxar och klippmaskiner för en kvarts miljon verkar dock ha haft full kännedom om företaget.Bild: Gorm Kallestad
Vid 19-tiden bröt sig tjuvar in på Gertsson Trading AB på Idévägen i Mellbystrand och stölden verkar ha varit noga planerad. Företaget delar nämligen fastighet med flera andra företag och trots att det finns 14 olika portar gick gärningsmännen direkt på Gertsson Tradings enda port.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen