Annons

Annons

Annons

Annons

Dygnet Runt

Snurrekål, ruskensnusk, filibonk och släbosnus – hon djupdyker i de skånska recepten

Ingenting går upp mot ”möen mad, go mad å mad i rättan tid”, menar kokboksförfattaren Anna Billing. I nya ”Min skånska kokbok” lyfter hon fram gamla skånska recept och anpassar dem till det moderna middagsbordet. Men vad är ruskensnusk?

Kokboksförfattaren Anna Billing provlagar alla recept i sitt eget kök i Lund.

Bild: Ingemar D Kristiansen

Annons

Varför en kokbok om skånsk mat?

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs HD för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på hd.se och i vår nyhetsapp.
  • HDpasset med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Till toppen av sidan