Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Tankekartor hjälpte dem mot målet med drömhuset

Nyår betyder ofta nya planer och nya mål. Carina och Sofia Reshmi gillar tydliga mål och tycker att de blivit bättre på att nå dem sedan de blev ett par.
Efter sitt bröllop gjorde de en femårsplan i form av en mind map, en sorts tankekarta, för sitt gemensamma liv. Det kom några oväntade hinder på vägen, men nyligen flyttade de in i sitt stora mål.

Sofia, till vänster, och Carina Reshmi i sitt nya hus i Höllviken. Det var ett stort mål på den mind map, tankekarta, de ritade upp för fem år sedan och som de har sparat. ”Även i dag kan vi ibland kolla på den igen, för att titta på vad vi faktiskt har gjort”, säger Sofia Reshmi.Bild: Emil Langvad
Huset i Höllviken är uppseendeväckande enkelt utifrån med sin fasad med träpaneler i en gröngrå nyans. På framsidan pågår arbetet med att bygga en carport. På baksidan finns ett stort trädäck som väntar på att bli möblerat.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen