Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Lagergren skadad inför handbolls-VM

Niometersspelaren Albin Lagergren har haft skadekänning vilket är ett orosmoment inför VM som inleds om två veckor. Arkivbild.Bild: Björn Larsson Rosvall/TT
Handbollslandslagets Albin Lagergren har dragits med en skada och inte spelat med sitt klubblag Rhein-Neckar Löwen i Tyskland sedan den 13 december, skriver Aftonbladet.
– Jag vill inte säga för mycket. Men han har en skadeproblematik, säger assisterande förbundskaptenen Martin Boquist till tidningen.
Det skapar mer problem för Sverige inför VM i Egypten som inleds 13 januari och dit landslaget åker utan flera nyckelspelare. Boquist hoppas att Lagergren kan vara med på införlägret som inleds den 2 januari.
Sedan tidigare har bland annat Niclas Ekberg, Andeas Nilsson och Lukas Nilsson tackat nej till VM, medan målvakten Mikael Appelgren är skadad.
Gå till toppen