Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Byte på ännu en nyckelpost i HIF – även Jonas Ohlander lämnar

Olympia.Bild: MATHILDA AHLBERG
Förändringens vindar fortsätter att blåsa i Helsingborgs IF. På tisdagen meddelade klubben att akademichef Jonas Ohlander lämnar klubben efter 14 år. Om det sker självmant eller mot hans vilja framgår inte.
– Det har varit en fantastisk tid med många utmaningar och omväxlande arbetsuppgifter. Jag har fått jobba med allt från strategier, utbildning, organisationsstruktur, rekrytering till individuella utvecklingsplaner för både spelare och tränare. Det har utvecklat mig som person och mitt ledarskap och det är jag väldigt tacksam för. Jag är stolt över att ha varit en del av en av de främsta akademierna i landet och det har varit fantastiskt att få träna, stötta och följa de unga spelare som varit i vår verksamhet under alla dessa år, säger Ohlander till klubbens webbplats.
Efter degraderingen till superettan har tränarna Olof Mellberg, Thomas Gabrielsson och Rickard Engström lämnat HIF, precis som chefsscouten Adil Kizil och utvecklingschefen Jens Karlsson. Dessutom har klubben bytt ut sitt medicinska team.
Gå till toppen