Annons

Annons

Annons

Höganäs

Så gör du med julresterna – Höganäskockens bästa tips

Lägg upp på mindre fat och duka fram det du verkligen vill ha. Blir det ändå rester från julbordet är det bara fantasin som sätter gränser, enligt kockläraren och julbordsexperten Rikard Johansson.

Text

Kocken och läraren Rikard Johansson använder gärna resterna från julbordet i nya rätter efter helgerna.

Bild: Privat

Annons

Rikard Johansson är en av kockarna bakom Saluhallens julbord i Höganäs. Men han är också lärare på Kunskapsforums kockskola. Under uppväxten i Småland firades helgerna med klassiska julbord. Där fanns det mesta från skinka till grisfötter.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 149 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digital

  • Alla nyheter på hd.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan