Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Höganäs

Så gör du med julresterna – Höganäskockens bästa tips

Lägg upp på mindre fat och duka fram det du verkligen vill ha. Blir det ändå rester från julbordet är det bara fantasin som sätter gränser, enligt kockläraren och julbordsexperten Rikard Johansson.

Kocken och läraren Rikard Johansson använder gärna resterna från julbordet i nya rätter efter helgerna.

Bild: Privat

Annons

Rikard Johansson är en av kockarna bakom Saluhallens julbord i Höganäs. Men han är också lärare på Kunskapsforums kockskola. Under uppväxten i Småland firades helgerna med klassiska julbord. Där fanns det mesta från skinka till grisfötter.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs HD för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på hd.se och i vår nyhetsapp.
  • HDpasset med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy