Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ångfärjestationens gamla perrongtak på väg tillbaka

Efter några års tillbakadragen tillvaro i ett lager går Ångefärjestationens perrongtak en ljusare framtid till mötes. Nu monteras taken upp igen på sin nygamla plats, tillsammans med ett eko från tiden då tågen rullade in på stationen.

Nu byggs det gamla perrongtaket upp utanför hotell SeaU.Bild: Britt-Mari Olsson
Taken monterades ner 2016 när rivningarna och flytten av den gamla ångfärjestationen, dagens The Tivoli, genomfördes. Nu är hotellet och kongressen färdiga för invigning och taken gör comeback som väderskydd för resenärer.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen