Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Strandhotellet har fått ny delägare – utlovar flera nyheter

Andreas Toresson säljer sin del av anrika nöjesrestaurangen Strandhotellet i Mellbystrand till Mellbystrandsbon Viktor Troedsson. Han och kvarvarande ägaren Marcus Randevik har redan massvis med planer.
– Jag och Marcus är väldigt taggade. Hoppas att coronan försvinner snart så att vi kan få Mellbystrand att blomstra igen.

Viktor Troedsson och Andreas Toresson skålar efter att försäljningen av Strandhotellet är klar. Toresson är mycket nöjd med att det blir en lokal entreprenör och tidigare kollega som tar över. "Det här är den bästa och mest långsiktiga lösningen", säger han till LT.Bild: Erika Svensson
I cirka ett års tid har Strandhotellet legat ute till försäljning. Flera spekulanter visade inledningsvis stort intresse för att ta över men när coronapandemin slog till med full kraft gick luften ur försäljningsballongen.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen