Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Är det säsongens första formsvacka för Rögle?

Spelet hackar och Rögle ser ut att vara i en formsvacka. Det diskuteras i veckans avsnitt av Röglepodden.

Det blev förlust för Rögle mot Leksand och därmed har det ”bara” blivit fyra poäng av nio möjliga på de tre senaste matcherna. Kanske är serieledaren Rögle inne i sin första formsvacka för säsongen. Spelet tyder på det och Leksandsmatchen analyseras.
Leon Bristedt och Simon Ryfors saknades och Moritz Seider tvingades utgå i matchen. Tre tunga pjäser på frånvarolistan och de är osäkra till spel borta mot Växjö på torsdagen. Det belyser en tvådelad problematik: frånvaroläget och truppens numerär till den avslutande delen av säsongen.
På grund av pandemin slöt SHL-klubbarna i höstas en överenskommelse om att inte skriva några spelarkontrakt för nästa säsong. Det kontraktsembargot har lyfts och Rögle var snabb på pucken. Omgående presenterades en kontraktsförlängning med Adam Edström. I Röglepodden redogörs för vilka spelare som sitter på utgående kontrakt och vilka övriga frågetecken som lär finnas i truppbygget till 2021/2022.
I slutet fortsätter Daniel Rooth med att ta sig igenom Finlands bidrag till Rögle i sin historiska hörna.
Välkommen att lyssna!
Gå till toppen