Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Skottheim missar skidskyttesprinten

Johanna Skottheim. Arkivbild.Bild: Fredrik Sandberg/TT
Johanna Skottheim missar dagens skidskyttesprint i Oberhof. Hon känner sig inte hundra procent, däremot var coronatestet negativt, uppger skidskytteförbundet.
De slovakiska stjärnorna Paulina och Ivona Fialkova lämnar däremot världscupen. Båda systrarna har tidigare haft covid-19 och på sitt Instagramkonto berättar Ivona om att hon fortfarande lider av sviterna av viruset.
”Jag vill informera om att jag fortfarande har hälsoproblem på grund av sviterna av covid. Och de är för närvarande oförenliga med elitidrott. Vi har därför bestämt oss för att genomgå mer undersökningar och reser därför hem till Slovakien”, skriver Ivona Fialkova, enligt Expressen.
När Ivona Fialkova växlade över till storasyster Paulina på den andra sträckan i mixedstafetten i söndags drabbades hon av andningsproblem och kollapsade i startområdet.
Gå till toppen