Annons

Annons

Röglepodden

Tappade ledningar och hjärntvättade supportrar

Grus i maskineriet, skadeläget i truppen och spelare som genom åren spelat både back och forward är tre av ämnena i veckans avsnitt av Röglepodden.

Daniel Rooth, Mattias Hjälm och Linus Ahlin

Text

Rögle leder fortsatt SHL, men laget har tappat ett antal ledningar den senaste tiden och sett flera poäng segla iväg när motståndarna vänt matcher och vunnit. Vad beror det på? Det svaret gräver Linus Ahlin, Mattias Hjälm och Daniel Rooth djupt efter i veckans avsnitt av Röglepodden.

Annons

Linus Ahlin bjuder på en träningsrapport från onsdagens aktiviteter i Catena arena och trion reder ut skadeläget i truppen och resonerar kring flera spelare som tidigare varit utanför eller på gränsen, exempelvis Samuel Johannesson.

Annons

I slutet blir det även snack om Röglespelare som genom åren omskolats från back till forward eller tvärtom, detta apropå att senaste nyförvärvet Joey LaLeggia kan användas på båda positionerna. Tio namn kommer med på Daniel Rooths lista – finns det fler som vi glömt? Kanske lyssnarna vet.

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy